warshava-03.jpg

   РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

   Изпълнителна агенция за насърчаване на

   малките и средните предприятия

 

 

ДО

УПРАВИТЕЛИТЕ/ИЗПЪЛНИТЕЛНИТЕ ДИРЕКТОРИ НА ФИРМИ

 

 

ОТНОСНОБизнес делегация с провеждане на бизнес форум в гр. Варшава, Република Полша, 4-5 октомври 2017 г.

 

 

 

            УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

В периода 4-5 октомври 2017 г., Президентът на Република България г-н Румен Радев ще проведе официално посещение в гр. Варшава, Република Полша.

В рамките на посещението на Президента Радев във Варшава, на 5 октомври 2017 г. е договорено да се проведе бизнес форум с двустранни срещи между представители на деловите среди на България и Полша. Бизнес форумът има за цел да насърчи директните контакти между българския и полския бизнес при създаване на благоприятни условия за развитие на двустранните търговско-икономически отношения, производствено коопериране, внедряване на добри производствени и търговски практики, създаване на бизнес партньорства, трансфер на знания и технологии и др. Събитието е предварително съгласувано с полската страна и с Посолството на Република България в Полша.

Във връзка с гореизложеното, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) сформира бизнес делегация от представители на български предприятия от следните сектори на икономиката: машиностроене, включително автомобилостроене (части и елементи), мехатроника, електроника и електротехника, продукти и услуги на информационните и комуникационните технологии,строителство, транспорт и логистика, хранително-вкусова промишленост, биотехнологии, химия, фармация и медицинска апаратура, туризъм и др.

С настоящото имам удоволствието да Ви поканя да се включите в бизнес делегацията, придружаваща Презизента на Република България по време на неговата официална визита в Република Полша. Желаещите за участие в делегацията следва да заявят предварителен интерес, като изпратят попълнена приложената регистрационна форма най-късно до 29.09.2017 г. на е-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Допълнителна информация може да получите от Светла Запрянова, дирекция „Интернационализация на МСП“ на телефон 02/940 7975.

Организацията по цялостното пътуване на бизнес делегацията, в т.ч. настаняване, вътрешни трансфери и участие в бизнес форума с двустранни срещи се осъществява от ИАНМСП, със съдействието на Посолството на Република България във Варшава и партньорските на ИАНМСП организации на място.

Пътуването ще се осъществи с чартърен полет на Авиоотряд 28, като всички разходи, свързани с хотелското настаняване, застраховката на командированите лица и дневни, са за сметка на участниците. На регистрираните допълнително ще бъде изпратена информация с финансовите параметри на посещението и подробна програма.

 

         Приложение: Регистрационна форма

 

 

 

С уважение,

 

МАРИЕТА ЗАХАРИЕВА

Изпълнителен директор